Skoči na glavno vsebino
Select Page

Dvodnevni tabor učencev izbirnega predmeta Šport za sprostitev

15. 10. 2024

Učenci izbirnega predmeta Šport za sprostitev so preživeli prekrasen dvodnevni tabor, ki je potekal v CŠOD Burja. V sproščenem in naravnem okolju so preživeli nepozabne trenutke, ob tem pa spoznali nove veščine in aktivnosti, ki jih bodo še dolgo ohranjali v lepem spominu.

Na taboru so se učenci preizkusili v lokostrelstvu, kar je bila za mnoge popolnoma nova izkušnja. Preko delavnic so se naučili tudi osnov preživetja v naravi, kar je bilo zelo poučno in zabavno. Ena izmed najbolj vznemirljivih dejavnosti pa je bila vožnja s kanujem, kjer so učenci preizkušali svoje ravnotežje, koordinacijo in sodelovanje v skupini.

Poleg športnih aktivnosti je bil tabor odlična priložnost za medsebojno povezovanje in ustvarjanje novih prijateljstev. Učenci so se v sproščenem okolju lahko družili, sodelovali in uživali v naravi, kar se je odražalo v njihovi izjemni zavzetosti in pozitivni energiji.

Z veseljem delimo nekaj utrinkov iz tabora, ki pričajo o tem, kako zelo so učenci uživali v vseh dejavnostih. Lepo vabljeni k ogledu fotografij!

 

Dostopnost